“Badoo-profilodat moderáltuk”, avagy csevegés több, mint 200 nővel és a kellemetlen igazság

Körülbelül 2 hónapon keresztül kísérletet folytattam egy ismerkedő rendszerben, a Badoo-ban. Ez a rendszer hasonló, mint a Tinder Ebben a cikkben olvashatjátok az eredményt, ahol sajnos a kísérletet meg kellett, hogy szakítsam:

“Profilodat letiltottuk, mert megszegted a Felhasználási feltételeinket…”

Kattints ide a cikk folytatásához!

5 thoughts on ““Badoo-profilodat moderáltuk”, avagy csevegés több, mint 200 nővel és a kellemetlen igazság”

  1. Végre új cikk :) Tanulságos volt a kutatómunkád. Sikerült megerősítened azt, amit eddig is hajtogattak a valódi antifeminista férfiak. Nőket egyébként nem lehet kiiktatni a rendszerből?
    Vártam, hogy megemlítsd azt a retkes Tindert :)

  2. Köszi a cikket, sokat segített a figyelmemet újra a helyes fókuszra irányítani. :) Szeretem az oldalad, lehetne sűrűbb publikálás – még több ilyen írást! :)

  3. A grafikonok nem a Tinder adatait mutatják, hanem az okcupid.com adatait, ami mondjuk szintén egy társakereső oldal, de nem nagyon tudom, hogy mi lenne a jó.

    Mondjuk nem nagyon lepett meg a dolog. Minimum egy Magic Mike-nak kell lenned, ha meg akarsz felelni a külső igényeknek. Könnyebb a belsővel hódítani, persze nem szórakozóhelyen…

    1. Ok köszi javítottam, gondolkoztam amúgy, hogy tinderen is csinálok kísérletet, csak az volt a baj vele, hogy akkor egy komplett telefont kellett volna rá beállítani kamu facebookkal. De majd lehet megcsinálom, bár majdnem biztos, hogy tinderen is ugyan ez zajlik, ahogy nézegettem a youtube videókat róla és amiket hallok ismerősöktől.

Leave a Reply