Sansa Stark megerőszakolós jelenete miatt támadják a Trónok Harcát!

SansaIgen, ez elég döbbenetes, de már megszokhattuk, ha egy megerőszakolós jelenet van, akkor a feministák beindulnak! Még akkor is, ha az egész csak fikció, sőt igazából technikailag nem is megerőszakolás volt, hiszen Sansa beleegyezett a dologba, 100% önszántából és tudta, hogy ez vár rá! De a feministák és a hozzájuk tartozó fehér lovagok, szimpatizánsok, sosem a józan eszükről voltak híresek. Mindenesetre ez egy szép új példája annak, hogy milyen negatív társadalom butító hatásai vannak a feminista mozgalmaknak.

Tehát foglaljuk össze:

– felháborodnak egy képzeletben történő eseményen

– amely, mégcsak nem is megerőszakolás volt

– Ráadásul a sorozatban 1000-szer durvább erőszakos események történtek már, főleg férfiakkal, amely persze az “egyenlőség”-harcosoknál eddig nem verte ki a biztosítékot.

Jól nézzétek meg a sok facebook és forum kommentelőt a témával kapcsolatban! Így termel ki, nonszensz és képmutató embereket egy hazug dogmatikus mozgalom.

3 thoughts on “Sansa Stark megerőszakolós jelenete miatt támadják a Trónok Harcát!”

 1. Ezen kettős mérce szemléletésére nekem a kedvenc példám a GTA V betiltása. Ausztráliában a feministák, több mint 40 ezer aláírást gyűjtöttek azért, hogy betiltassák (sikerrel is jártak), mondván tolerálja a nők elleni erőszakat. Miközben egyébként az esetek 90%-ában férfiakat kell ölni a játékban…

  1. Ausztráliában, ha jól tudom még olyan is van, hogy a nő nem köteles DNS vizsgálatot csinálni és bárkire rábökhet, hogy ő az apa… szóval ott nem lepődöm meg semmin se.

 2. Érdekes. Havas Ramsey azon karakterek egyike, akire simán magukra ismerhetnének a feministák.

  Csak néhány analógia:
  Havas Ramsey (genderfeminizmus) és Büzős (férfiáldozatok)
  Havas Ramsey (Gerle Éva) és Büzős (az a rengeteg szerencsétlen, akik az Ő szeretőjének és férjének nevezhették magukat)

  A mai modern feminizmus ki akarja herélni a férfit. Bűzösök tömegeit akarja legyártani a férfiakból.

  Sansa Stark pedig annak a szerencsétlen nőnek a szimbóluma, akit megerőszakol a feminizmus. Mert bizony sok nő úgy nem kér a feminizmusból, ahogy Sansa Stark sem Havas Ramsey-ből.

  Most ez az önkényes értelmezés jutott eszembe erről az egészről.

  Mondjuk vicces, hogy pont azzal a Game of Thrones-szal van bajuk, ami ugyancsak legyártott pár nevetséges girl power-t (pl. Aria Stark).

Leave a Reply