Egy férfi válasza egy szexista blog bejegyzésre: „hol vagytok ti férfiak?”

A magát Julie V.-nek nevező “író” elképesztő cikkje egyébként jól tükrözi az átlag nők gondolkodásmódját, saját magukról és a férfiakhoz való viszonyulásukról. Figyeljétek meg a mérhetetlen egocentrizmust és önzést, ami a cikkből árad. És érdemes elolvasni a sok megvezetett kommentelőt, akiknek már teljesen elnőiesedett a gondolkodása és nem is zavarja őket, hogy tulajdonképpen itt a férfi nemet alázta a cikk írója. Olvassátok el a cikket előbb itt:

http://juliev.blog.hu/2015/04/15/hol_vagytok_ferfiak_630

(az írónő sajnos időközben levette az irományát valószínűleg szégyenében)

“Mi az, hogy nincs egyetlen igazi nő sem? Mi az, hogy egy nő kezdeményezzen, ha ti akartok valamit tőle?  A gyémántgyűrű netán leesik az ujjatokról … és ha ti sört kívántok, rakjunk elétek mindjárt egy ládával.

Voltál te már szórakozóhelyen? Vagy úgy bárhol? Egy nőt folyamatos bepróbálkozások érik, még a legrondábbakat is. És egyre bunkóbb válasz reakciókkal rázzák le, sőt rettentik el a férfiakat a kezdeményezéstől. Ha egy nőhöz odamész manapság már zaklatásnak veszi és örülhetsz ha nem jelent fel megerőszakolásért, kivéve persze, ha elég jól nézel ki és látszik rajtad, hogy jól állsz anyagilag. Bár ekkor sem garantált a siker, mert a nők nagyon hangulatfüggők és kényesek, szóval még ilyenkor is elhajtanak sokszor. A kevésbé bunkó általános sablon szövegek egyébként: „csak táncolni jöttem, nem ismerkedni” és a „van barátom”. Senki nem mondja h nincs egyetlen igazi nő sem, a baj az, hogy olyan nő nem nagyon van, aki nincs totál elszállva magától (igen, még akkor is, ha ronda), nem teljesen őrült és még kommunikációra is képes.

A sört pedig boltban vesszük és a hűtőben tartjuk, nincs szükség nőre ahhoz, h kivegye nekünk a hűtőből. Amit leírsz nem reprezentálja a valóságot, nem sokan használják sörös kiszolgálónak a barátnőjüket, nincs is értelme és a mai nőket ismerve nem is lehetne ilyesmire beidomítani őket. Általában ha előfordul is, akkor fordítva szokott történni, de épelméjű körökben senki nem hisztizik amiatt, hogy ki kellett emelnie egy sört a hűtőből. Ez az egész nonszensz.

“Hűség? … Minden nő kurva! … Mert nekünk hűségesen végig kell nézni, hogy mindenfele kufircoltok, utána meg bocsássunk már meg.

Arról van szó, hogy egy nő, amint megkívánja a szexet (igen még a rondább nők is) főleg fiatalabb korában, szinte bármikor elérhetővé válik neki. És válogathat is a jelentkezők közül. Tény, hogy egy nő főleg 25 éves koráig a felső legjobb 10% pasikkal szexelhet és kiélheti magát korlátlanul szexuálisan, ha akarja. Persze ez nem egy publikus esemény, általában titokban marad elég jól, hogy pontosan kikkel és hányszor, főleg ha olyannal csinálja, aki nincs is benne semmilyen ismeretségi körében, ezért csak a felszínt kapargatjuk, amikor néha-néha kiderül egy-egy megcsalás, vagy lehet az singli szex is, de kísérletekkel bizonyították már, hogy a nők sokkal jobban hazudnak és manipulálnak, mint a férfiak így valószínűleg a legtöbb ilyen kapcsolatukat sikerül örökre titokban tartani. A fenti megállapításokból következik, hogy egy átlag nő fiatalabb korában nagy valószínűséggel, sokkal több emberrel létesít szexuális kapcsolatot, mint egy átlag férfi, nyílván vannak kivételek, de nem szeretném elmagyarázni az átlag fogalmát, jussunk el odáig, hogy ezt értjük. Tehát igen, ha ilyen szemszögből nézzük a dolgot, a nők bizony nagy kurvák, főleg ha a pénzhez való viszonyukat is elkezdjük kielemezni, de most arra nem térnék ki. Ezt egyébként a tapsztaltabb alfahímek tudják a legjobban, általában ők undorodnak a legjobban a női természettől, mert nekik volt alkalmuk igazán belelátni az átlag nő gondokodásmódjában a sok-sok kapcsolatuk során kialakult belső statisztikai minták alapján.

“Mert a kedves pasiknak nem jut nő?  Talán ne a plázacicák után koslass barátom

Vicces, hogy úgy állítod be a férfiakat, mint akik túl magasra teszik a mércét, pedig ezt is lemérték statisztikailag, hogy a férfiaknál teljesen rendben van ez a mérce általában, viszont a nőknél súlyosan el van torzulva, ugyanis az jött ki átlagosan, hogy a nők külsőre csak a férfiak felső 10-20%-ához vonzódnak. Továbbá kiderült, hogy a nőknél, ami a legfontosabb a férfin az a kinézete, igen! Meglepő, de nem a pénze, vagy a hatalma, vagy a népszerűsége, nem! Ezt persze próbálják elmaszkolni és letagadni, de ez ne tévesszen meg. Nekik az első a külső, utána jön az egzisztencia és persze ezek különböző arányok esetén felcserélhetőek. Pl.: ha nem nézel ki jól csak 60%os vagy (a nők szemében ez már rondának számít), akkor elnézi neked a „rondaságod”, ha az egzisztenciád átlag feletti. A nőknél a hiedelmekkel ellentétben a legutolsó szempont az, hogy valójában milyen is az egyéniséged. Tudom nehéz ezt lenyelni, de ez a szörnyű valóság, ilyen az átlag nő, rengeteg megfigyelés, statisztika és elemzés támasztja alá ezt a tényt, ne hidd el nekem, nézz utána és döntsd el magad! Ha férfiolvasó vagy, csináld meg a következő tesztet: Regisztrálj be egy társkeresőre egy jóképű 10-es pasi képeivel (ne legyen túl feltűnő h a netről szedted) és csinálj egy regisztrációt egy átlagos 5-ös pasi képével is. És kezdj el írogatni csajoknak. Hamar rájössz majd, hogy a jóképű pasi karakterével akármilyen bunkón is megnyilvánulhatsz, lényegében nem nagyon fognak amiatt otthagyni a nők, míg az 5-ös pasinál javarészt választ sem fogsz kapni senkitől, teljesen mindegy milyen stlíust veszel fel, legjobb esetben is csak egy 1-2-es szintű extra ronda csajtól kapsz valami bunkó reakciót és akkor ez a max amire számíthatsz. A nők egyébként alapból 10-20-szoros szinten túlértékelik magukat a szexuális piacon, attól függően mennyire szépek, de egy rondább csaj is hajlamos a 2-3-szoros túlértékelésre. Ezt a Tinderen statisztikailag gyönyörűen le lehetett mérni.

“A mellünkről előbb megismertek minket”

A legtöbb nő imádja a mellét mutogatni, direkt olyan ruhát vesz fel, ha kell, elmegy mellműtétre is. Ez is ilyen műbalhé, imádjátok, ha nézik a melleteket, de akkor minek ez az álságos szenvelgés? Nos, a hazugság nyílván arra kell, hogy eljátszhassátok az áldozat szerepét, ezzel is több előnyhöz jutva, mert minél többet szenvelegtek és sajnáltatjátok magatokat, minél több nonszensz dolgon, annál több pasit lehet behülyíteni és előnyhöz jutni rajtuk keresztül. Egyértelmű ha ez valóban zavarna titeket, nem vennétek fel olyan ruhát ahol felhívjátok rá a figyelmet! Hát nem logikus?

“Csak az a nő foglalt, akin éppen fekszenek? … Mert aztán marha jó buli lecsapni más kezéről a nőt, ugye?

Hűha, na itt is nagy gondok vannak. Mi az, hogy lecsapni más kezéről a barátnőjét? Te nem vagy tisztában vele, hogy egy nő dönti el kivel akar szexelni? A pasik mindenkivel akarnak, akik igent mondanak nekik, leegyszerűsítve ez a férfiak evolúciósan kialakult működése. A férfi nemtudja lecsapni senki kezéről a nőt, ha az nemet mond, itt az történik, hogy a csaj összejött egy béta támogatóval és mellette egy alfahím (a pasik felső 5%-a) után sóvárog és ha adódik egy alkalom, nemtud nemet mondani, mert dolgozik benne a mérhetetlen önzés és persze a vágy, amit leplezni akar. De te persze ezért is a férfit hibáztatod, mert szegény ártatlan lányka nem tehet róla, hogy őt lecsapják valaki kezéről, ő természetesen itt is csak a szerencsétlen áldozat szerepében tündököl.

“Megütsz egy nőt? Megérdemelte? … Bezzeg, ha tőlünk kapnátok egy irdatlan nagy pofont, mi lennénk a világon a legrosszabbak.

Ha hiszed, ha nem, a női erőszak sokkal jelentősebb mértékben van jelen egy családban, mint a férfi erőszak. Csak az a különbség, hogy az ellen senki nem lép fel, sőt a férfit még ki is röhögik miatta, ha kiderül, hogy veri a felesége. És ha egy nő fegyelmezési, vagy egyéb célokkal veri a fiú gyerekét, azzal sincs gondod, ugye? Egy ilyen gyerekből nagyobb valószínűséggel lesz erőszakos felnőtt és máris a nő elindított egy erőszakláncolatot. De persze itt is szegény nők az áldozatok, akik bármit megtehetnek, nincs az az ok, amiért ők egy pofont kaphatnak, akármilyen szemét aljasságot is követnek el, nincs ok rá! Fordítva pedig senkit nem érdekel, ha nő késsel neki megy a férjének, általába még fel is mentik utána, vagy kevesebb büntetést kap.

“Mert mi hisztizünk?”

Ez egyszerű. Azért hisztiztek, mert mérhetetlenül manipulatívak, egocentrikusak és önzőek vagytok. Mi pedig azért kiabálunk veletek, mert telhetetlenkedtek, ostobaságokat csináltok lustaságból vagy önző érdekekből és élősködő elveket vallotok, amitől néha betelik a pohár.

“Kifogott halat nem kell etetni?”

Ezt értelmezni se nagyon tudom. Te komolyan arra próbálsz utalni, hogy egy férfi nem képes betenni a mosógépbe egyedül a ruháit? És képtelen kaját csinálni magának? És ezzel zsarolni lehet őket? Nem, senki nem sértődik meg ha nem teszitek, sőt kifejezetten jó lenne ha nem nyúlnál a ruháimhoz és főzni is magam szeretek.

“És akkor áruljam el, hogy milyen az igazi nő? Tessék! … HA te boldoggá teszed.”

Ó és most jön a finálé, a női nem tovább fényezése és magasztalása. Na nem, kapaszkodj meg, de nem az a férfi feladata, hogy „boldoggá” tegye a nőt! NEM! A nőnek a feladata, hogy boldoggá tegye saját magát! A férfi nem az udvari bolondja és nem a csicskája akinek, azt kell lesni, hogy mivel tudja boldoggá tenni a szeszélyes, elkényeztetett kis hercegnőt! Honnan veszed ezt a nonszensz ostobaságot? Ja tudom már, a hollywoodi filmekből, ja így már érthető. Hát hogyisne, a férfinak szerinted az az életfeladata, hogy a nő folyamatos „boldogságát” (vagyis elkényeztetettségét) szinten tudja tartani egész élete során, mert különben jön a rikácsolás és az elégedetlenkedés. Na ezt nagyon gyorsan felejsd el! És üzenem minden férfinak, ha magára ismert és ilyen kapcsolatban él, azonnal hagyja abba a nő „boldoggá” tételét, nem feladatunk! Ha pedig erre rikácsolni kezd és szexmegvonással zsarol, ott kell hagyni! Ne hagyd magad megalázni és kihasználni!

Az ilyen típusú nőket (vagy punciférfiakat), mint a cikk írója (sok van belőle), javasolt elkerülni, dobjátok el, mint egy darab követ, ne akarjátok megjavítani! Nem lehet! Az ilyen mélyen gyökerező önző, érzéketlen és manipulatív gondolkodást nemtudod megváltoztatni egy másik személyben. És higgyétek el, hogy egyetlen punci sem ér annyit, hogy megkeserítse és megfertőzze az életeteket!

Leave a Reply