Mondj NEM-et a feminizmusra Nőként is!

Több támadás éri ezt a blogot is, mégpedig, hogy nőgyűlölő! Ugyebár főként nőktől, természetesen indoklás és alátámasztás nélkül mondogatják, ahogyan azt szokás. Manapság divatos dolog, hogy a vélemény tulajdonosának a személyét akarják lejáratni, a mondanivalójának cáfolása helyett. Ezáltal próbálván elhitelteltelníteni az állítást is. Az ilyen emberek úgy gondolják, ha például én azt állítom, hogy a fű zöld, akkor úgy tudják cáfolni az állítást, ha a személyemet megszégyenítik különféle jelzőkkel. Ebből a manipulatív és etikátlan vita stratégiából kikéne már nőni, úgy gondolom!

Na de, szeretném eloszlatni a kételyeket. Ez nem egy nőellenes blog! Tudunk róla, hogy léteznek nők, akik képesek a logikus, objektív és józan gondolkodásra! Ezek olyan nők, akik félre tudják tenni rövidtávú önző érdekeiket és belátják, hogy ezek a feminista mozgalmak nemcsak a férfiakra, de a nőkre nézve is károsak hosszútávon, vagyis az egész társadalomra. Azt nem tagadom, hogy nincs túl sok ilyen hölgy, de pontos %-ot természetesen nemtudok.

Mindenesetre Lauren Southern (nő) nyilvánosan is felvállalta, hogy nem ért egyet a napjainkban zajló feminista mozgalmak elveivel és viselkedésmódjával. Mind ezt nem csak kijelenti, hanem logikus érvekkel alá is támasztja, ahogyan azt kell. Úgyhogy le a kalappal! Nézzétek meg a videót itt:

[youtube id=”vNErQFmOwq0″ align=”left” mode=”normal” autoplay=”no” maxwidth=”600″]

Leave a Reply